Mensendieck Doetinchem: Uw coach in beweging!

Welkom op de Praktijk voor oefentherapie Mensendieck Doetinchem van Marcella Schonk. Al 33 jaar ben ik met veel passie en plezier werkzaam als oefentherapeute Mensendieck. U vindt hier informatie over oefentherapie en de verschillende cursussen die in de praktijk en daarbuiten gegeven worden. U kunt direct een afspraak maken voor een behandeling of de cliëntbeoordelingen van de praktijk bekijken.

Pagina-menu

Oefentherapie

Oefentherapie Mensendieck is een behandelmethode die gericht is op het opvangen, verminderen en voorkomen van klachten die ontstaan uit verkeerde houdingen of bewegingen. De voor u samengestelde oefeningen zijn praktisch toe te passen in het dagelijks leven.

Bedrijfsoefentherapie

Wordt uw werk belemmerd door klachten die ontstaan uit verkeerde houdingen en bewegingen? Dan kan Oefentherapie Mensendieck hierbij helpen. Naast behandeling in de praktijk help ik zo nodig ook op de werkplek zelf houdingen en bewegingen te verbeteren. Zo wordt werken weer plezierig! U kunt een hier direct een afspraak maken.

Cursussen

Vanuit mijn praktijk geef ik cursussen in zwangerschapsbegeleiding en babymassage. Meer informatie over deze cursussen leest u op de cursuspagina. Daarnaast geef ik de volgende cursussen en adviezen:

  • Beweeguur voor 67+'ers
  • Groepslessen voor jonge mensen met scoliose
  • Werkplekanalyse op locatie

Beoordeling

Qualizorg beoordeling: 9,6

Zorgkaart Nederland beoordeling: 9,1

Marcella Schonk

Al 33 jaar ben ik met veel passie en plezier werkzaam als oefentherapeute Mensendieck. Vanuit mijn praktijk in Doetinchem werk ik samen met u naar een curatief en/of preventief behandelplan waarmee u uw klachten leert opvangen, verminderen en voorkomen. Tevens ben ik gespecialiseerd in het behandelen van diverse zwangerschapsklachten en arbeidsgerelateerde klachten.

Belangrijke links